SON DAKİKA

Ajans13 Haber
Reklam Alanı

7000 mAh bataryalı telefon: Gionee M2017

Her geçen gün giderek büyüyen akıllı telefonlarda yüksek kapasiteli bataryalara alıştık. Ancak Gionee ezber bozan bir batarya kapasitesi ile karşımıza çıktı.

7000 mAh bataryalı telefon: Gionee M2017
Bu haber 14 Aralık 2016 - 0:54 'de eklendi ve 341 kez görüntülendi.

Geçtiğimiz haftalarda ilk olarak TENAA’da karşımıza çıkan Gionee M2017 modeli resmiyet kazanmaya hazırlanıyor. Çinli üretici Gionee, 7000 mAh kapasiteli bir bataryaya sahip olan modeliyle karşımıza çıkacak.

Gionee M2017 modelinin özellikleri
Teknik detaylarına baktığımızda üst seviye bir akıllı olarak olarak karşımıza çıkan Gionee M2017’nin tek dikkat çeken tarafı donanımsal özellikleri değil. Telefonun batarya kapasitesi tam 7000 mAh. Ortalama bir taşınabilir güç kaynağından daha fazla batarya kapasitesi sunan bu telefon önümüzdeki günlerde satışa çıkacak.


Telefonun pil ömrüyle ilgili henüz resmi bir açıklama bulunmuyor. Ancak bu telefonun pilini bir gün içerisinde bitirmek oldukça zor olacak gibi duruyor.
Gionee M2017 modeli, 1.96 GHz hıza sahip 8 çekirdekli bir yongayla gelecek. Bu yongaya 6 GB Ram ve 128 GB depolama alanı eşlik edecek. 5.7 inç büyüklükteki dev ekranında QHD çözünürlük sunacak olan modelde aynı zamanda üç kamera bulunuyor. 12 MP + 13 MP çözünürlüklere sahip iki adet arka kameraya sahip olan telefonun ön yüzünde ise 8 MP çözünürlük değerine sahip bir kamera daha mevcut.
230 gram ağırlığındaki telefonun ölçüleri 155.2 x 77.6 x 10.65 mm şeklinde. Cihaz, kutu içerisinden Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemiyle çıkacak. Fiyatı ve çıkış tarihi ise henüz belirsiz. Cihazın tanıtımına ilişkin olarak hazırlanan ilk görsel aşağıda yer alıyor.

Kredi kartı bilgilerinizin çalınması sadece 6 saniye sürüyor!

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA